Kavisli ve Renkli Oyun İçin En İyi Monitörler

Eğriler ve Renkler: Oyunlara Yaşam Veren Monitörler Kavisli oyun monitörleri, geleneksel düz açık oturum monitörlere kıyasla birçok avantaj sundukları için giderek daha popüler hale geliyor. Başlangıç ​​olarak, kavisli monitörler daha sürükleyici bir oyun deneyimi sunar. Bunun sebebi, kavisli ekranın görüş alanınızı sararak daha realist ve sürükleyici bir tecrübe yaratmasıdır. Ayrıca, kavisli monitörler oyunlarda doğruluğunuzu artırmanıza destek olabilir. Bunun sebebi, kavisli ekranın monitörün çerçeveleri tarafınca engellenen çevresel görüş miktarını azaltmasıdır. En son, kavisli monitörler renk doğruluğunuzu iyileştirmenize de destek olabilir. Bunun sebebi, kavisli ekranın daha muntazam bir görüntüleme deneyimi yaratması ve düz açık oturum monitörlerde meydana gelebilecek renk bozulmalarının miktarını azaltmasıdır. Şayet size olası olan en iyi oyun deneyimini yaşatacak bir ekran arıyorsanız, hal böyle olunca kavisli bir oyun ekranı mutlaka değerlendirmeye kıymet. Piyasadaki En İyi Kavisli Oyun Monitörleri Piyasada oldukca sayıda mükemmel kavisli oyun ekranı bulunmaktadır, sadece en iyi seçeneklerden bazıları şunlardır: Bu monitörlerin tamamı muhteşem performans ve özellikler sunuyor […]

Kavisli ve Renkli Oyun İçin En İyi Monitörler

Eğriler ve Renkler: Oyunlara Hayat Veren Monitörler

Eğriler ve Renkler: Oyunlara Yaşam Veren Monitörler

Kavisli oyun monitörleri, geleneksel düz açık oturum monitörlere kıyasla birçok avantaj sundukları için giderek daha popüler hale geliyor.

Başlangıç ​​olarak, kavisli monitörler daha sürükleyici bir oyun deneyimi sunar. Bunun sebebi, kavisli ekranın görüş alanınızı sararak daha realist ve sürükleyici bir tecrübe yaratmasıdır.

Ayrıca, kavisli monitörler oyunlarda doğruluğunuzu artırmanıza destek olabilir. Bunun sebebi, kavisli ekranın monitörün çerçeveleri tarafınca engellenen çevresel görüş miktarını azaltmasıdır.

En son, kavisli monitörler renk doğruluğunuzu iyileştirmenize de destek olabilir. Bunun sebebi, kavisli ekranın daha muntazam bir görüntüleme deneyimi yaratması ve düz açık oturum monitörlerde meydana gelebilecek renk bozulmalarının miktarını azaltmasıdır.

Şayet size olası olan en iyi oyun deneyimini yaşatacak bir ekran arıyorsanız, hal böyle olunca kavisli bir oyun ekranı mutlaka değerlendirmeye kıymet.

Eğriler ve Renkler: Oyunlara Hayat Veren Monitörler

Piyasadaki En İyi Kavisli Oyun Monitörleri

Piyasada oldukca sayıda mükemmel kavisli oyun ekranı bulunmaktadır, sadece en iyi seçeneklerden bazıları şunlardır:

Bu monitörlerin tamamı muhteşem performans ve özellikler sunuyor ve size mükemmel bir oyun deneyimi sunacağından güvenilir olabilirsiniz.

Kavisli Oyun Monitörünüzü Iyi mi Kurarsınız

Kavisli oyun monitörünüzü satın aldıktan sonrasında, olası olan en iyi deneyimi elde etmek için onu doğru biçimde kurmanız önemlidir.

Kavisli oyun monitörünüzü oluşturmak için birkaç ipucu:

  • Monitörünüzü kolay bir görüntüleme mesafesine yerleştirin. Kavisli bir ekran için ülkü görüntüleme mesafesi ortalama 2 ila 3 fittir.
  • Monitörünüzün düz olduğu için güvenilir olun. Bu, göz yorgunluğunu azaltmanıza ve oyun deneyiminizi iyileştirmenize destek olacaktır.
  • Monitörünüzün parlaklığını ve kontrastını isteğinize nazaran ayarlayın.
  • Monitörünüzdeki değişken yenileme hızı (VRR) hususi durumunu açın. Bu, monitör yırtılmasını ve takılmayı azaltmaya destek olacaktır.

Bu ipuçlarını izleyerek, kavisli oyun monitörünüzün doğru biçimde ayarlandığından ve olası olan en iyi oyun deneyimini yaşadığınızdan güvenilir olabilirsiniz.

Eğriler ve Renkler: Oyunlara Hayat Veren Monitörler

Kavisli Oyun Ekranı Problemlerini Yok etme

Kavisli oyun monitörünüzle alakalı problemler yaşıyorsanız, problemi gidermek için denetim edebileceğiniz birkaç şey var.

  • Monitörünüzün bilgisayarınıza muntazam biçimde bağlandığından güvenilir olun.
  • Monitörünüzü bilgisayarınıza bağlayan kabloyu deneyin. Kablonun hasarlı ya da yıpranmış olmadığından güvenilir olun.
  • Monitör kartınızın sürücülerini güncelleyin.
  • Grafik kartı sürücülerini yine yükleyin.

Bütün bu adımları denediyseniz ve hala kavisli oyun monitörünüzle alakalı problemler yaşıyorsanız, yardımcı için üreticiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Eğriler ve Renkler: Oyunlara Hayat Veren Monitörler

Kavisli Oyun Monitörleri Ile alakalı SSS

Hususiyet Kavisli Ekran Oyun Ekranı Kavisli monitör Evet HAYIR Renk doğruluğu İyi Mükemmel Yüksek Çözünürlüğünde olan (HDR) Ara ara Çoğu zaman Sürükleyici oyun Evet Evet
Benzer İçerikler  Çevre Dostu Temel Ürünler Yeşil Aletleriniz İçin Sürdürülebilir Aksesuarlar

Eğriler ve Renkler: Oyunlara Hayat Veren Monitörler

II. Kavisli oyun ekranı nelerdir?

Kavisli bir oyun ekranı, kavisli bir ekrana haiz bir ekran türüdür. Ekranın kavisi, kullanıcının görüş alanını saracak biçimde tasarlanmıştır ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi yaratır. Kavisli oyun monitörleri çoğu zaman geleneksel düz açık oturum monitörlerden daha büyüktür ve daha geniş bir görüntüleme açısı sunarlar.

III. Kavisli bir oyun ekranı kullanmanın yararları

Kavisli bir oyun ekranı kullanmanın birçok pozitif yanları vardır, bunlar içinde şunlar yer alır:

  • Geliştirilmiş daldırma: Kavisli bir ekran, kullanıcıyı oyunla çevreleyerek daha sürükleyici bir oyun deneyimi yaratmaya destek olabilir. Bu, hakkaten oyunun içindeymişsiniz şeklinde hissetmenizi sağlayabilir ve bu, oyun deneyiminizi geliştirmenin mükemmel bir yolu olabilir.
  • Azaltılmış göz yorgunluğu: Kavisli monitörler, ihtiyaç duyulan çevresel görüş miktarını azalttıkları için göz yorgunluğunu azaltmaya da destek olabilir. Bu, uzun zaman oyun oynayan kişiler için büyük bir yarar olabilir, şu sebeple baş ağrılarını ve öteki göz problemlerini önlemeye destek olabilir.
  • Geliştirilmiş renk doğruluğu: Kavisli monitörler çoğu zaman düz monitörlerden daha iyi renk doğruluğuna haizdir, şu sebeple kavisli monitör renk bozulmasını azaltmaya destek sunar. Bu, oyunlarında doğru renkleri görmek isteyen oyuncular için büyük bir avantaj olabilir.
  • Daha geniş görüş alanı: Kavisli monitörler ek olarak düz monitörlerden daha geniş bir görüş alanı sunar ve bu da oldukca fazla çevresel görüş gerektiren oyunlar için yararlı olabilir. Bu, birinci kişi nişancı oyunları şeklinde oyunlarda çevrenizin daha fazlasını görebildiğiniz için size avantaj sağlayabilir.

IV. Kavisli bir oyun ekranı kullanmanın dezavantajları

Kavisli oyun monitörleri birçok avantaj sunarken, satın almadan ilkin göz önünde bulundurulması ihtiyaç duyulan birtakım dezavantajlar da vardır. Kavisli bir oyun ekranı kullanmanın ihtimaller içinde dezavantajlarından birkaçı şunlardır:

  • Kavisli monitörler düz açık oturum monitörlerden daha pahalıdır. Bunun sebebi, kavisli vizyonun daha gelişmiş üretim süreçleri gerektirmesi ve bunun da maliyeti artırmasıdır.
  • Kavisli monitörler ekranın kenarlarında bozulmaya niçin olabilir. Bunun sebebi görüntünün kavisli olması ve ekranın kenarlarına yakın olan nesnelerin görülmesinin zorlaşmasıdır.
  • Kavisli monitörlerin montajı düz açık oturum monitörlerden daha zor olabilir. Bunun sebebi, kavisli vizyonun ekranın kavisli şekline ahenk sağlayabilen hususi montajlar gerektirmesidir.

Genel hatlarıyla, kavisli oyun monitörleri düz açık oturum monitörlere nazaran bir takım avantaj sunar, sadece satın almadan ilkin dikkate katılması ihtiyaç duyulan birtakım potansiyel dezavantajlar da vardır. Kavisli bir oyun monitörünün sizin için doğru olup olmadığına karar vermeden ilkin artıları ve eksileri dikkatlice tartmak önemlidir.

V. Doğru kavisli oyun monitörünü kura çekmek

Kavisli bir oyun ekranı seçerken göz önünde bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç unsur vardır. Bunlar şunları ihtiva eder:

  • Monitör boyutu: Monitörünüzün boyutu oyun rollendirirken deneyimlediğiniz genel daldırmayı etkileyecektir. Daha büyük bir ekran daha sürükleyici bir tecrübe elde edecektir, sadece masanızda daha çok yer kaplayacaktır.
  • Çözünürlük: Monitörünüzün çözünürlüğü, gördüğünüz görüntülerin netliğini belirleyecektir. Daha yüksek çözünürlüğünde olan bir ekran daha keskin sahneler üretecektir, sadece çalıştırmak için daha kuvvetli bir grafik kartına da gereksinim duyacaktır.
  • Yenileme hızı: Monitörünüzün yenileme hızı, saniyede kaç kere ekrandaki görüntüyü yine çizebileceğini belirler. Daha yüksek bir yenileme hızı daha akıcı bir oyun deneyimi elde edecektir, sadece bununla beraber çalıştırmak için daha kuvvetli bir grafik kartına gereksinim duyacaktır.
  • Reaksiyon süresi: Monitörünüzün reaksiyon süresi, giriş sinyalindeki değişikliklere ne kadar süratli reaksiyon verebileceğini belirler. Daha düşük bir reaksiyon süresi daha süratli reaksiyon veren bir oyun deneyimi elde edecektir, sadece yenileme hızı kadar mühim değildir.
  • Kavisli ve düz: Kavisli monitörler, daha sürükleyici bir oyun deneyimi sağlayabilen görüş alanınızı saracak biçimde tasarlanmıştır. Sadece, düz monitörler çoğu zaman daha ucuzdur ve daha geniş bir bakış açısı sunar.
Benzer İçerikler  Teknoloji Araç Seti Günlük Elektronik Cihazlar İçin 7 Olmazsa Olmaz Malzeme

Bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuzda, seçimlerinizi daraltmaya başlayabilirsiniz. Piyasada oldukca sayıda mükemmel kavisli oyun ekranı bulunmaktadır, bu yüzden ihtiyacınız olan şeyleri ve bütçenizi karşılayan bir ekran bulabilirsiniz.

6.

Kavisli oyun monitörleri oyunculara daha çok daldırma, daha iyi görüntüleme açıları ve azaltılmış göz yorgunluğu şeklinde bir takım avantaj sunar. Sadece, düz açık oturum monitörlerden daha pahalı da olabilirler ve her tür oyun için ülkü olmayabilirler. Netice olarak, sizin için en iyi kavisli oyun ekranı bireysel ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır.

VII. Kavisli oyun monitörünüzü iyi mi kurarsınız

Kavisli oyun monitörünüzü satın aldıktan sonrasında, olası olan en iyi deneyimi elde etmek için onu muntazam bir halde kurmanız önemlidir. İşte birkaç ipucu:

  • Evvela monitörünüzün doğru biçimde konumlandırıldığından güvenilir olun. Kavisli bir ekran için ülkü görüntüleme mesafesi ortalama 2-3 fittir.
  • Hemen sonra monitörünüzün yüksekliğini, ekranın üst bölümü göz hizasında olacak biçimde ayarlayın.
  • En son monitörünüzün eğimini, onu rahatlıkla görebileceğiniz biçimde ayarlayın.

Bu temel ayarlara ayrıca, aşağıdakileri de ayarlamak isteyebilirsiniz:

  • Monitörünüzün çözünürlüğü
  • Monitörünüzün yenileme hızı
  • Monitörünüzün renk sıcaklığı
  • Monitörünüzün parlaklığı
  • Monitörünüzün kontrastı

Bu ayarları işletim sisteminizin imaj ayarlarında bulabilirsiniz.

Bu ipuçlarını izleyerek, kavisli oyun monitörünüzün doğru biçimde ayarlandığından ve olası olan en iyi oyun deneyimini yaşadığınızdan güvenilir olabilirsiniz.

Kavisli oyun ekranı problemlerini yok etme

VIII. Kavisli oyun ekranı sorunlarının giderilmesi

Kavisli oyun monitörünüzde karşılaşabileceğiniz birtakım yaygın problemler ve bu tarz şeyleri iyi mi giderebileceğiniz aşağıda söylenmiştir:

  • Ekran muntazam görüntülemiyor.
  • Monitörünüz muntazam görüntülemiyorsa denetim edebileceğiniz birkaç şey var:

    • Monitörün bilgisayarınıza muntazam biçimde bağlandığından güvenilir olun.
    • Çözünürlük ve yenileme hızının doğru olduğu için güvenilir olmak için monitörünüzün ayarlarını deneyin.
    • Bilgisayarınızı yine başlatmayı kontrol edin.
    • Problem devam ederse, grafik kartı sürücülerinizi güncellemeniz gerekebilir.
  • Ekran titriyor.
  • Monitörünüzde titreme var ise denetim edebileceğiniz birkaç şey var:

    • Monitörün bilgisayarınıza muntazam biçimde bağlandığından güvenilir olun.
    • Monitörünüzün ayarlarını denetim ederek yenileme hızının oldukça yüksek olmadığından güvenilir olun.
    • Bilgisayarınızı yine başlatmayı kontrol edin.
    • Problem devam ederse, grafik kartı sürücülerinizi güncellemeniz gerekebilir.
  • Monitörde renk sorunları var.
  • Monitörünüzde renk sorunları var ise denetim edebileceğiniz birkaç şey var:

    • Monitörün muntazam bir halde kalibre edildiğinden güvenilir olun.
    • Renk profilinin doğru olduğu için güvenilir olmak için ekran ayarlarını deneyin.
    • Bilgisayarınızı yine başlatmayı kontrol edin.
    • Problem devam ederse, grafik kartı sürücülerinizi güncellemeniz gerekebilir.
  • Monitörde giriş gecikmesi var.
  • Monitörünüzde giriş gecikmesi var ise denetim edebileceğiniz birkaç şey var:

    • Monitörün bilgisayarınıza muntazam biçimde bağlandığından güvenilir olun.
    • Reaksiyon süresinin oldukça yüksek olmadığından güvenilir olmak için monitörünüzün ayarlarını deneyin.
    • Bilgisayarınızı yine başlatmayı kontrol edin.
    • Problem devam ederse, grafik kartı sürücülerinizi güncellemeniz gerekebilir.

Bütün bu problem yok etme adımlarını denediyseniz ve hala kavisli oyun monitörünüzle alakalı problem yaşıyorsanız, yardımcı için üreticiyle iletişime geçmelisiniz.

Benzer İçerikler  Konsol Yenilikleri Son Teknoloji Aksesuarlar Oyunun Geleceğini Nasıl Şekillendiriyor

IX. Kavisli oyun monitörleri ile alakalı SSS

Kavisli oyun monitörleri ile alakalı sıkça sorulan sorulardan bazıları şunlardır:

  • Kavisli oyun ekranı kullanmanın yararları nedir?
  • Kavisli oyun ekranı kullanmanın dezavantajları nedir?
  • Piyasadaki en iyi kavisli oyun monitörleri hangileridir?
  • Kavisli oyun monitörümü iyi mi kurarım?
  • Kavisli oyun ekranı problemlerini iyi mi giderebilirim?

Kavisli oyun monitörleri ile alakalı daha çok informasyon için lütfen şu adresi ziyaret edin: kavisli oyun monitörü sayfası.

S: Kavisli oyun ekranı kullanmanın avantajları nedir?

A: Kavisli bir oyun ekranı kullanmanın birkaç pozitif yanları vardır, bunlar şunlardır:

Geliştirilmiş daldırma: Kavisli bir ekran, sizi oyun dünyasıyla çevreleyerek daha sürükleyici bir oyun deneyimi yaratmaya destek olabilir. Bu, bilhassa birinci kişi nişancı oyunları ve çevrenizin bilincinde olmanız ihtiyaç duyulan öteki oyunlar için yararlı olabilir.
Azaltılmış göz yorgunluğu: Kavisli bir oyun monitörünün kavisli monitörü, ihtiyaç duyulan çevresel görüş miktarını azaltarak göz yorgunluğunu azaltmaya destek olabilir. Bu bilhassa uzun oyun seansları için yararlı olabilir.
Daha iyi renk üretimi: Birtakım kavisli oyun monitörleri düz açık oturum monitörlerden daha iyi renk üretimi sunar. Bu, oyunların daha canlı ve realist görünmesini sağlayabilir.

S: Kavisli oyun ekranı kullanmanın dezavantajları nedir?

A: Kavisli bir oyun ekranı kullanmanın birkaç dezavantajı vardır, bunlar şunlardır:

Kavisli monitörler düz açık oturum monitörlerden daha pahalıdır.
Kavisli monitörleri bulmak düz açık oturum monitörlere nazaran daha zor olabilir.
Kavisli monitörler her tür oyun için ülkü olmayabilir.

S: Doğru kavisli oyun monitörünü iyi mi seçerim?

A: Kavisli bir oyun ekranı seçerken göz önünde bulundurulması ihtiyaç duyulan birkaç unsur vardır:

Bütçeniz: Kavisli oyun monitörlerinin tutarları birkaç yüz dolardan birkaç bin dolara kadar değişebilir.
Oyun ihtiyaçlarınız: Oynadığınız oyun türlerini ve sizin için mühim olan özellikleri göz önünde bulundurun.
Monitör boyutunuz: Kavisli oyun monitörleri 24 inçten 34 inçe kadar muhtelif boyutlarda mevcuttur.
Çözünürlüğünüz: Kavisli oyun monitörleri 1080p HD’den 4K’ya kadar muhtelif çözünürlüklerde mevcuttur.
Yenileme hızınız: Kavisli oyun monitörleri 240 Hz’e kadar yenileme hızlarına haizdir.

Emirhan Özdemir, Neopng.com'un kurucusu ve yazarıdır; teknoloji ve dijital yeniliklere olan tutkusu, onu bu blogu oluşturma yoluna yönlendirmiştir. Bilgi ve deneyimini paylaşarak, okuyucularına güncel ve kapsamlı içerikler sunma misyonunu üstlenmiştir. Emirhan, sürekli olarak kendini geliştiren ve sektördeki en son trendleri takip eden bir profesyonel olarak, Neopng.com’u dijital dünyada önemli bir kaynak haline getirmeyi hedeflemektedir.

  • Toplam 150 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Extreme Gaming Gear Yüksek Performanslı Bir Oyun Bilgisayarı Oluşturmak İçin İhtiyacınız Olan Bileşenler

İçindekilerİşlemciGrafik işlemcisiVeri kaynağıDepolamakII. İşlemciGrafik işlemcisiII. İşlemciV. DepolamaVI. Güç deposuVII. DavaVIII. AnakartIX. Anakart Extreme Gaming Gear: Yüksek Performanslı Oyun Bilgisayarları için Bileşenler Bu yazı, yüksek performanslı bir oyun bilgisayarı kurmak için en iyi oyun donanımı ve bileşenlerine genel bir bakış sunar. CPU’lardan ve GPU’lardan RAM ve depolamaya kadar her şeyi ele alacağız ve ek olarak ihtiyaçlarınız için en iyi bileşenleri iyi mi seçeceğinize dair ipuçları vereceğiz. İşlemci CPU, herhangi bir oyun PC’sinin kalbidir ve oyunun bütün verilerini işlemekten mesuldür. Bir oyun PC’si için CPU seçerken, saat hızı, çekirdek sayısı ve önbellek boyutu şeklinde faktörleri göz önünde bulundurmanız icap eder. Oyun oynamak için dikkate katılması ihtiyaç duyulan en mühim unsur saat hızıdır. Saat hızı ne kadar yüksek olursa, CPU verileri o denli süratli işleyebilir. Sadece, çekirdek sayısını ve önbellek boyutunu da dikkate almanız icap eder. Çekirdek sayısı, CPU’daki çekirdek sayısını anlatım eder ve önbellek boyutu, CPU’ya yerleştirilen hafıza miktarını anlatım eder. Bir […]

Form ve İşlev Her Yapıya Uygun Şık Bilgisayar Kasaları

İçindekilerBilgisayar kasası nelerdir?III. Bilgisayar kasalarının çeşitleriATX kasalarımATX evleriITX kasalarıMini-ITX kasalarKule kasalarıKüp olaylarıSFF olaylarıSu soğutmalı kasalarIV. Bilgisayar kasası seçerken dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan faktörlerBilgisayar kasası iyi mi kurulurVI. Bilgisayar kasasının bakımı ve temizliğiVII. Bilgisayar kasalarında sık karşılaşılan problemlerBilgisayar kasası sorunları iyi mi giderilirIX. İhtiyaçlarınıza en müsait bilgisayar kasasını kura çekmek için ipuçları Bilgisayar kasası, bir bilgisayarın dahili bileşenleri için bir muhafazadır. Bileşenleri hasardan korur ve bu tarz şeyleri birbirine bağlamanın bir yolunu sağlar. Bilgisayar kasaları muhtelif boyutlarda, şekillerde ve renklerde gelir ve muhtelif malzemelerden yapılabilir. II. Bilgisayar kasası nelerdir? Bilgisayar kasası, bir bilgisayarın dahili bileşenleri için bir muhafazadır. Bileşenleri hasardan korur ve bu tarz şeyleri birbirine bağlamanın bir yolunu sağlar. Bilgisayar kasaları muhtelif boyutlarda, şekillerde ve renklerde gelir ve muhtelif malzemelerden yapılabilir. III. Bilgisayar kasalarının çeşitleri Bilgisayar kasaları iki ana türe ayrılabilir: kule kasalar ve masaüstü kasalar. Kule kasalar uzun ve darken, masaüstü kasalar daha kısa ve geniştir. Kule kasalar çoğu […]

4K’nın Ötesinde Yüksek Çözünürlüklü Televizyonların Geleceği

İçindekiler4K çözünürlük nelerdir?III. 4K çözünürlüğün yararları4K ve 1080p HDV.4K içinde ne olduğu4K çözünürlük nelerdir?VII. 4K TV’ler4K kameralar 4K çözünürlük, yüksek çözünürlüğünde olan televizyonlar için şu anki altın standarttır, sadece piyasada daha da yüksek çözünürlükler görmeye başlamamız an meselesidir. Bu makalede, 8K çözünürlüğün avantajları ve 8K’nın ana akıma girmesinden ilkin üstesinden gelinmesi ihtiyaç duyulan zorluklar dahil olmak suretiyle yüksek çözünürlüğünde olan televizyonların geleceğini inceleyeceğiz. 4K çözünürlük nelerdir? Ultra HD olarak da malum 4K çözünürlük, yatay çözünürlüğü 38 px ve dikey çözünürlüğü 21 px olan bir monitörü anlatım eder. Bu, yatay çözünürlüğü 1920 px ve dikey çözünürlüğü 10 px olan 1080p HD’nin çözünürlüğünün dört katıdır. 4K çözünürlüğün yararları 4K tv kullanmanın birçok faydası vardır, bunlar içinde şunlar yer alır: Arttırılmış tafsilat Daha keskin sahneler Daha realist renkler Daha geniş bir bakış açısı 4K ve 1080p HD 4K çözünürlük, 1080p HD’ye gore bir takım avantaj sunar, bunlar içinde şunlar yer alır: Çözünürlüğün dört […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele